Vindfjellsamarbeidets føremelding

Her følger offisiell rapport vedr preparering av turløyper i Vindfjelltraktene. (se også eget løypekart med angivelse av parkering/utgangspunkt)

Lørdag 20. januar 2018:

Vi er inne i en periode hvor vi kontinuerlig får påfyll av snø. Dette er utfordrende for oss i Vindfjellsamarbeidet med et så stort løypenett å preparere. Vi har brukt torsdag og fredag denne uken til å preparere løyper, og i tillegg var Svarstad IL ute på onsdag å kjørte gjennom traseen for Vindfjelløpet, som er en del av vårt løypenett.
Det fortsetter å snø litt av og til, så i dag kjører vi ut igjen, men prioriterer kun hovedløypene.  


Torsdag 18. januar 2018:

Det har kommet MYE snø i Vindfjelltraktene de siste dagene. Snødybden er ca. 130 cm. Løypenettet vil bli preparert i flere dager slik at forholdene blir best mulig. I går startet Svarstad IL med å preparere traseen til Vindfjelløpet og i dag fortsetter vi med det øvrige løypenettet.

20180118-vindfjelltunet

Løypemaskinen har kommet fram til Vindfjelltunet i dag. :-)

GOD TUR!   

Følg løypemaskinen HER.

Vær-historikk

Følg andre løypemaskiner i distriktet:
SKRIM

Støtt oss! Klikk deg inn på "Støtt samarbeidet" i menyen til venstre å vær med og bidra til preparerte skiløyper.  :-)

  
Røde kors:     
Årum-stua er åpen i sesongen, hvis ikke annet er opplyst, fra lørdag morgen kl.1000 til 1800 og søndag fra kl.1000 til 1500. I vinterferien og påsken er det åpent alle dager. Det selges mineralvann, vafler, sjokolade, te og kaffe. Det er kun mulig å betale med kontanter. Røde kors er på plass fredag kveld og kan selvfølgelig yte bistand til alle som har behov for en hjelpende hånd hele døgnet . Kan kontaktes på kanal 8 på sikringsradioen eller på vår telefon 98033849.

Henstilling: De som ønsker å gå fristil, bør ta hensyn til de klassiske sporene. Der det er kjørt to spor i trasèer som går på bilveger er det en mulighet å skøyte i midten. Utgangspunkt er da Løvås. De klassiske sporene blir totalt ødelagt ved å gå fristil! Og til dere som går på beina i løypene våre : slutt med det. Skiløyper kjøres opp for de som har ski på beina! Det er nok av brøyta skogsbilveger i distriktet til å gå tur på.

En bønn til hunde-eiere til slutt: Da det brukes betydelige ressurser for å preparere skiløypene i distriktet for skiløping, hadde det vært fint om dere kunne vise hensyn når løypene er nypreparert! Tenk også på de som kommer etter dere i sporet og fjern eventuell hundemøkk.

GOD TUR !